آگهی تجدید مناقصه عمومی (یک‌مرحله‌ای)

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۴۸۱۰ اخبار اداری مالی
دانشگاه هنر در نظر دارد خدمات نظافت، آبدارخانه، فضای سبز و پشتبانی اداری و نیز خدمات تعمیرو نگهداری فنی تاسیسات خود را جهت سال ۱۴۰۱ در تهران وکرج از طریق مناقصه عمومی به پیمانکاران واجد شرایط با گواهی معتبر تعیین صلاحیت وزارت کار از استان‌های تهران و البرز واگذار نماید.

1- بخش خدمات و پشتیبانی اداری دانشگاه

2- بخش خدمات تعمیر و نگهداری فنی تاسیسات دانشگاه

دانشگاه هنر در نظر دارد خدمات نظافت، آبدارخانه، فضای سبز و پشتبانی اداری و نیز خدمات تعمیرو نگهداری فنی تاسیسات خود را جهت سال 1401 در تهران وکرج از طریق مناقصه عمومی به پیمانکاران واجد شرایط با گواهی معتبر تعیین صلاحیت وزارت کار از استان‌های تهران و البرز واگذار نماید.

داوطلبان شرکت در مناقصه می‌توانند برای آگاهی از مشخصات و شرایط و دریافت اوراق مناقصه و نمونه قرارداد شخصا بدون پرداخت وجه ازطریق مراجعه به سایت دانشگاه هنر  اقدام به چاپ آگهی و تمام اوراق مناقصه نمایند.

1. زمان تهیه اوراق 7 روز اداری بعد از اولین روز نشر آگهی (در روزنامه یا پورتال دانشگاه)
  2. زمان و مکان تحویل پیشنهادات وپاکات مدارک:24 اردیبهشت 1401آخرین روز مهلت تحویل پاکات مناقصه.( مکان دفتر دبیرخانه محرمانه دانشگاهّ : آدرس: تهران خیابان حافظ، خ سرهنگ سخایی ، بعداز تقاطع سی تیر پلاک 54-56  پردیس باغ ملی دانشگاه هنر )
  3. زمان نهایی جلسه بازگشایی پاکت‌ها و پیشنهادات مناقصه تاسیسات 27 اردیبهشت و جلسه بازگشایی پاکات مناقصه  بخش خدمات 28 اردیبهشت (در صورت دریافت حداقل سه پیشنهاد) در صورت عدم دریافت دو پیشنهاد، مناقصه با ترک تشریفات برگزار می‌گردد. زمان و ساعت دقیق جلسه 24 ساعت قبل، از طریق تلفن یا پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.
  4. مکان جلسه مناقصه سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه هنر به آدرس فوق خواهد بود
  5. سایر اطلاعات تکمیلی برگزاری مناقصه در برگه سایر توضیحات ارائه مدارک و فرم پیشنهاد قیمت، همراه نمونه قرارداد واوراق مناقصه ارائه گردیده است
  6. مبلغ تضمین مناقصه خدمات  13.282.000.000ریال می‌باشد
  7. مبلغ تضمین مناقصه تاسیسات1.234.647.000ریال  می‌باشد